Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

 

Макрозйомка може бути мистецтвом сама по собі. Деякі з найкращих фотографій, які мені доводилося бачити - це макрофотографії. Макрозйомка доступна як дзеркальним камерам, так і компактним. Для зйомки дзеркальною камерою бажано придбати макрооб'єктив. При зйомці компактною камерою може стати в нагоді спеціальний штатив. Знімати макро може виявитися не так просто, якщо ви робите це вперше. Новачок відчуває розчарування, коли не може повністю зловити бажаний об'єкт у фокус. Або ж, фото виходять розмиті. Загалом, приводів для розчарування в цій нелегкій справі - досить багато. Отже, як же знімати макро фото?

Переглядів: 1544 | Додав: Igor | Дата: 23.03.2013 | Коментарі (0)

Компакт-камери

Мильниці »створені для початківців фотолюбителів, а також людей, яких мало хвилюють технічні аспекти фотознімків. Їх існування виправдовується в повній мірі принципом, який був проголошений свого часу самим Истменом Кодаком: «Вам потрібно натиснути на кнопку, а все інше зробимо ми».

Ціна
Існують бюджетні і дорожчі моделі компактних фотокамер. Зазвичай вартість їх пропорційна кількості мегапікселів. Але апарат з великою кількістю мегапікселів ще не є гарантією того, що знімки будуть більш високої якості. У деяких ситуаціях все виходить зовсім навпаки. Вибираючи компактний фотоапарат, на значення кількості мегапікселів звертати увагу потрібно мало не в останню чергу.

Варто окремо відзначити сегмент іміджевих апаратів, вартість яких пропорційна кольором і дизайну корпусу.

Виробники прагнуть завжди реалізувати якомога більше різних «наворотів», щоб камера була якомога дорожче, хоча на якість одержуваних знімків це, в більшості випадків, ніяк не впливає.

Переглядів: 70522 | Додав: Igor | Дата: 26.04.2012 | Коментарі (0)

« 1 2